uusi toimi

jeesus

Toissayönä kello puoli viisi minä heräsin siihen huomioon, että jonkun olisi tässä kylässä alettava ”’Jeesukseksi” ja kellekäs sellainen virka muulle sopivammin kävisi kuin minulle, joka en ole erityisemmin missään kunnostautunut ja jo luonnostani edustaisin jo olemassa olollani tietyn laista ihmettä Yritin toki jatkaa unia ja mietin keinoa, koko Jeesuksena olemisen ajatuksen häivyttämiseksi, turhaan. Mitä intensiivisemmin yritin sen loogisemmalta tuntui ettei parempaa Jeesusta tälle kylälle löytyisi kuin minä. Ihmeethän olisivat tietysti se ensimmäinen tehtäväkenttä millä aloittelevan Jeeksuksen kannattaisi tuoda itseään esille. Ja tietysti minulle näin järvi-ihmisenä tulee ,mieleen heti tämä vetten päällä kävely sen kaikkine etuineen, erityisesti näin ilmaston muutoksen aikoihin. Se ei kalareissu olisi niine eväin kovinkaan kummonen juttu ja joka keväinen veneentervaus olisi vain noin niin kuin traditio ja karnevaalinomainen toimenpide. Vesi ei saappaisiin menisi ja enemmänkin tulisi varmasti järvellä oltua kun jäisi se perämoottorin kiskominen siinä verkoille lähtiessä.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: